Niet alleen in het bedrijfsleven is het normaal, bij het kennismaken met nieuwe zakenrelatie’s een visitekaart te overhandigen. Toenemend maken ook privé personen gebruik van visitekaarten, om hun communicatiegegevens aan anderen kenbaar te maken. De redenen hiervoor zijn de voordelige en goedkope varianten uit de automaten of uit de privé printer. Helaas zien veel van deze visitekaarten er ook zo uit. Onprofessioneel gestylde kaarten, verlopen kleuren en versmeerde teksten bereiken daarbij vaak het tegendeel van dat wat men eigenlijk wil bereiken. Men gooit deze kaart weg en denkt: wie zich zo onprofessioneel presenteert, zal ook wel zo werken. Dat is jammer.

Velen weten helemaal niet, hoe voordelig en snel heden ten dage de professionele styling en productie van een visitekaart te werk gaat. Bij een online drukkerij als www.logiprint.nl zijn het slechts enkele handelingen, die nodig zijn om uw vistekaarten zelf te kunen ontwerpen. Het beste is, dat u zelf een kijkje neemt. Klik eenvoudigweg onder “Drukwerk” de rubriek “Visitekaartjes” aan. En meteen ziet u drie varianten van de typische visitekaart: een eenvoudige variant in zwart-wit, enkelzijdig bedrukt, een iets meer gedetaïlleerde kleuren variant en een derde, waarbij zowel de voor- als de achterkant bedrukt zijn. Omdat u reeds in deze fase geïnformeerd wordt, wat de visitekaart van uw keuze kost, valt de beslissing snel. U klikt op het gewenste product en gaat verder. Voor diegenen waarvoor het wat moeizamer is, onder de button “Prijscalculatie” kunt u zien, hoe de prijzen er uit zien in relatie met de bestelde hoeveelheid. Hier kunt u ook inzien, welke papierkwaliteiten u kunt kiezen.

Vervolgens zoekt u onder de talloze voorbeelden een layout, of u upload zelf een eigen layout. Als alternatief kunt u ook nog meerdere foto’s of logo’s invoegen, geen enkel probleem. Wanneer u niet precies weet, welk layout bij u en uw firma past, kijk dan gerust de layout rubrieken na. Passen layouts uit de rubrieken architectuur, eten en drinken, financiën, muziek, sport en fitness of wellicht transport en verkeer beter bij uw firma? Klik in het geval van twijfel meerdere rubrieken aan, dan ziet u, welke visitekaarten voor u relevant zijn.

Nu voert u de gewenste informatie in. Onze tip: veel regionale aanbieders en verenigingen vergeten vaak het kengetal voor hun telefoonnummer of ook de landcode, wanneer men internationaal actief is. U vergeet, dat ook in een kleine plaats niet alleen mensen wonen die alle locale firma’s kennen. Vergeet ook niet, uw internet adres te noteren. Men onderschat vaak, dat veel klanten tegenwoordig eerst op het internet zoeken, alvorens zij een onderneming selecteren.

Uw persoonlijke visitekaart heeft slechts één doel: uw onderneming bekent te maken en het voor uw interessenten en klanten zo eenvoudig mogelijk te maken, u te kunnen bereiken. Via telefoon, fax of internet – maak het uw klanten zo gemakkelijk mogelijk anders gaan deze naar uw concurrent, die eenvoudiger te bereiken is. En nog iets: als u een winkel heeft, maak dit dan duidelijk op uw visitekaart kenbaar en noem daar de openingstijden. Dat is uw grote voordeel ten opzichte van de concurrent op internet. Wie zijn visitekaart met deze informatie opmaakt, heeft voor geringe kosten een professioneel marketinginstrument, dat van een onschatbaar hoge waarde is.
+49 5451 932932
Duitse of Engelse support!
Of stuur een e-mail naar info@logiprint.nl.

Copyright logiprint.nl, Bedrijfsgegevens, U ziet op dit moment de pagina visitekaartjes