Uitnodigingskaarten zijn een stijvolle opmaat voor alle feestelijkheden Ronde verjaardagen, verlovingen, huwelijken, doopsels, inscholingen en andere feestelijkheden worden graag met familieleden, goede buren en goede vrienden geviert. Tijdige voorbereidingen laten speelruimte over voor creativiteit. Met de gastenlijst en plaatsindeling valt of staat het succes van ieder feest. Uitnodingen moeten tijdig uitkomen. Verschillende mogelijkheden kunnen gebruikt worden. Telefoongesprekken, SMS of e-mails zijn in een groter kader veeleer ongepast. Aansprekende uitnodigingsformulieren kunnen gekocht worden en door de gastgevers ingevult worden. Dat is een aanzienlijke tijdsinspanning. Tijdens het schrijven is de angst voor fouten alomtegenwoordig.

Op de stijlvolle website zijn professioneel gedrukte uitnodigingskaarten, die direct voor uw evenement op maat zijn. Reeds bij het layout kunnen harmonische overgangen van de uitnodingskaarten passend bij de tafeldecoratie uw gasten bekoren. De basiskleuren van de feesttafel domineren evenzo de uitnodigings- en tafelkaarten. Bij een stijlvolle rozendecoratie op de feesttafel werkt het heel bijzonder, als dit bloemenmotief eveneens op het drukresultaat staat. Evenzeer kunnen andere decoratieve elementen passend bij het feest in de layout weerspiegeld worden. Stijlvolle uitnodingskaarten zorgen voor voorvreugde en helpen iedereen het op de pinwand belangrijke evenement herinneren.

Niet iedereen is een geroutineerd grafisch designer en beschikt over alle noodzakelijke technische kennis voor een perfect drukresultaat. Daar biedt het online portaal een ideaal alternatief. Wanneer u zich graag laat inspireren, helpt het aansprekende aanbod aan layout-presentaties. U kiest een reeds bestaand layout uit. Daarna worden decoratieve liggende en staande voorbeelden getoond. Heeft u een motief gevonden, dat u bevalt, kunt u deze aanklikken en het motief opent in een eenvoudig te begrijpen venster met alle daarbij behorende velden voor tekstinvoer. De volgorde van de tekstvelden is per muisklik verschuifbaar en ieder tekstveld kan individueel geformatteerd worden. De tekstgrootte, kleur van de tekst, lettertype en stijl kunt u ongecompliceerd opmaken. Technische kennis is niet noodzakelijk. Een goed gevoel voor ontwerp is voldoende voor stijlvolle kaarten. Bij ontwerpen is zeer vaak minder meer. De leesbaarheid leidt snel onder verfijnde versieringen. Wie de tekst goed kent, overziet dit regelmatig.

Na een grondige controle van alle teksten op de uitnodigingskaarten kan online de bestelling beeïndigd worden. U maakt nu een keuze tussen de diverse papiersoorten en beslist over de hoeveelheid van de oplage. Afsluitend kunt u de bestelling met de vereiste persoonlijke gegegens, die bescherm zijn, beeïndigen en de opdracht bevestigen.

Wanneer u een persoonlijk ontworpen layout voor de uitnodigingskaarten wilt gebruiken, biedt het internetportaal de optie, eigen bestanden te uploaden. Daarbij moet aan enkele punten gedacht worden. Aan iedere kant wordt vanwege druktechnische redenen een overlapping van 3 mm benodigd. Het eindformaat verminderd zich daarmee zowel in de breedte als de hoogte met 6 mm. Alle ontworpen motieven moeten daarmee 3 mm van de snijrand dan wel 6 mm van de tekstinhoud verwijderd zijn. Zo vermijdt u lelijke snijranden of ontbrekende letters. De offsetdruk geeft blauw-waarden soms als paars-nuances weer. Om dat te verhinderen, dient de magenta-waarde 30% minder dan de cyaan-waarde te zijn. Deze problematiek wordt bij het internetportaal zeer duidelijk aangegeven. Voor perfecte drukresultaten zijn alle bestanden in CMYK-kleurmodus nodig. Nu staat niets uw eigen creativiteit meer in de weg.

De bestelde uitnodigingskaarten overtuigen met hun aanblik en zeer geslaagde opmaat voor stijlvolle feestelijkheden. Wie kan daar nog afzeggen?
+49 5451 932932
Duitse of Engelse support!
Of stuur een e-mail naar info@logiprint.nl.

Copyright logiprint.nl, Bedrijfsgegevens, U ziet op dit moment de pagina uitnodigingskaarten