Visitenkaarten-etuis bij logiprint.nl

Wie kent het niet? U heeft zojuist nieuwe visitekaarten laten drukken, verheugt zich vanwege de perfecte omzetting van uw designtechnische wensen en stelt na een week vast, dat het toch geen goed idee was, de gracieuze kaartjes los in uw hemd of handtas te dragen. Visitekaarten met gevouwen hoeken, beschadigde kanten en versmeerde oppervlakten wil met zekerheid niemand aan zijn klanten of bekenden verder geven.

Omdat wij dit probleem maar al te goed kennen, bieden wij u hier in onze online drukkerij een passend etui voor uw visitekaarten aan. Deze etuis zijn extreem licht en plat, zodat deze later in uw broekzak amper opvalt. Tegelijkertijd zijn ze echter stevig genoeg gefabriceerd, om niet bij de kleinste windvlaag te verbuigen. Als kleur hebben wij gekozen voor mat zilver, dat in een tijdloos klassieke elegantie noch door opdringerichheid noch onserieus werkt.

Hoeveel visitekaarten uiteindelijk in ons visitekaarten-etui passen, hangt uiteraard of van de dikte van het papier van de verschillende kaarten. De afmeting is 93 mm breedte bij een lengte van 59 mm. Voor bijbehorende visitekaarten kunt u bijvoorbeeld een kijkje nemen in onze online drukkerij, want daar bieden wij een groot assortiment formaten voor uw visitekaarten aan.

Een verder voordeel, dat wij u willen laten weten, is de eenvoudige additionele bestelling van een visitekaarten-etui, indien u uw visitekaarten sowieso in onze online drukkerij op laat maken. Wanneer u bij ons voor de druk van een reeks visitekaarten besluit, hoeft u slechts één button aan te klikken, om voor een geringe meerprijs tegelijkertijd één van onze etuis te ontvangen. Veel eenvoudiger kan het niet meer worden.

Ook voor verlopen kleuren, die mogelijkerwijs ook nog aan uw hemdzak zitten, hoeft u met ons visitekaarten-etui niet meer te vrezen. Visitekaarten kunt u in onze online drukkerij dan wel kleurloos dan wel enkel- dan wel dubbelzijdig gekleurd opmaken. Beperkingen bij de kunstzinnige opmaak zijn er bij logiprint.nl niet – u kiest het motief, indien u in onze galerij niets vindt, upload u uw eigen afbeelding binnen een paar seconden, korte tijd later kunt u uw drukwerk reeds in opdracht geven.

Om te zorgen dat deze gerede, mogelijkerwijs zeer kleurige visitekaarten vervolgens hun kleur niet verliezen – wat zonder twijfel wel zou gebeuren indien u deze achteloos in uw jaszak zou dragen – kunt u deze het beste in een visitekaarten-etui bewaren. Hiermee spaart u op het einde van de rit eigenlijk geld, wanneer u in een etui investeert, want op deze wijze kunt u lange tijd zonder een nieuwe druk vanwege een hele stapel geruïneerde visitekaarten. De visitekaarten-etuis worden speciaal voor logiprint gemaakt. Uit zachte niet-scherpe kaarten en het beste materiaal worden de visitekaarten-etuis geproduceerd. De etuis zijn niet zwaar, maar ook niet zo licht, dat men ze indeuken kan of dat ze licht te verbuigen zijn.
+49 5451 932932
Duitse of Engelse support!
Of stuur een e-mail naar info@logiprint.nl.

Copyright logiprint.nl, Bedrijfsgegevens, U ziet op dit moment de pagina visitekaartjes-etui