Het is verbazingwekkend, hoeveel kleine firma’s tot vandaag de dag nog geen eigen briefpapier hebben. Verschoven of onscherpe afdrukken uit de computer maken geen professionele indruk. Velen onderschatten, dat het beeld van een firma naar buiten toe er voor zorgt, dat men een zelfde indruk heeft van de prestaties van de onderneming. Wat jammer, als men dan zoveel moeite heeft gedaan, een goede offerte af te geven en de toeslag niet krijgt, omdat de klant iemand de opdracht niet toevertrouwd. Vergeet niet: accuraat uitvoeren, tijdig en correct werken leidt men af uit het feit, hoe gestructureerd en opgeruimd een kantoor er uit ziet en hoe professioneel een bedrijf zich naar buiten toe presenteerd. Visitekaarten en briefpapier zijn daar zo gezegd de entrée van uw onderneming. En desondanks sparen vele startende ondernemers en kleine ondernemers op deze posten.

Daarnaast kost professioneel ontworpen en gedrukt briefpapier tegenwoordig niet meer zo veel. Zelfs indien men slechts een kleine hoeveelheid benodigd, kan men kosten sparen, indien men de service van een online drukkerij als www.logiprint.nl gebruikt. Zij kan de kosten reduceren, omdat de klant zelf de opgave op zich neemt, de betreffende gegevens aan te maken en op de juistheid te controleren. Een persoonlijke verkoper kan uitgespaard worden. Deze opgave neemt de software over, die de klant stap voor stap door het bestelproces leidt.

En dat gaat heel eenvoudig. Bij de eerste stap beslist u, of u briefpapier in zwart-wit of kleur wil bestellen. U kunt daarbij de papierkwaliteit persoonlijk uitkiezen. Reeds hier ziet u ook de prijs en erkent, dat vandaag de dag zelfs vierkleurendruk niet meer veel duurder is dan zwart-wit druk. Klikt op de button “prijscalculatie” dan wordt u een prijslijst op basis van de bestelhoeveelheid getoond. Zo weet u vanaf het begin, voordat u zelf de moeite moet nemen om uw gegevens te verwerken, welke kosten u staan te wachten.

Nu upload u een vooraf ingesteld briefpapier-layout, dat professioneel ontworpen werd, en vervangt u deze op wens met uw eigen logo of een foto. U kunt uit de grote keuze ook een layout naar rubriek uitkiezen. Dan hoeft u niet alle layouts te bekijken, die misschien totaal niet relevant zijn voor u.

Klik op het gewenste beeld en vervang op het briefpapier de gegevens van uw onderneming, uw communicatie gegegevens en bankgegevens. Nu kunt u het briefpapier bekijken en controleren, of de informatie correct is en of het met uw voorstelling overeenkomt. Is alles in orde, klikt u op de button “verder” en wijzigt alleen nog de aantallen en de papierkwaliteit. Meteen wordt u de eindprijs getoond. Naast de eindprijs wordt ook de hoogte van de verzendkosten aangegeven. Zo ziet u in één oogopslag, wat u voor bijvoorbeeld 500, 1.000 of 10.000 vellen briefpapier moet betalen. Zelfs bij een vierkleuren layout kan dit bedrag onder EUR 100,- liggen. Dat verbaast vele van onze klanten. Het is u toch ook EUR 100,- waard, om voor een jaar of langer alle klanten professioneel aan te kunnen schrijven en een goede indruk als serieuze onderneming achter te laten. Of niet?

Het beste is dat u nu meteen zelf gaat testen, hoe uw geheel persoonlijk briefpapier er uit kan zien. In slechts enkele minuten heeft u een eigen ontwerp voor uw briefpapier ontworpen. Wij verzekeren u, dat u met de druk, levertijd en prijs tevreden zult zijn.
+49 5451 932932
Duitse of Engelse support!
Of stuur een e-mail naar info@logiprint.nl.

Copyright logiprint.nl, Bedrijfsgegevens, U ziet op dit moment de pagina briefpapier