Een gereedde schoolkrant te laten drukken, kost voorbereidend veel werk en vleitige handen. Een onderwerk rechercheren en doorspreken, spannende en actuele thema’s interessant formuleren, passende afbeeldinge of foto’s uitzoeken en dan het eindresultaat aan medescholieren en leraren te presenteren en het een ieder naar zijn zin te maken – dat is geen eenvoudige opgave. Het gereedde product echter professioneel te laten drukken, om het werk vervolgens trots uit de handen te kunnen geven, brengt gegarandeert veel lof en erkenning van alle kanten.

Hun zelfontworpen schoolkrant te laten drukken is voor professionals geen probleem. Stuurt u ons uw ontwerp eenvoudig online toe, de bestelprocedure is zeer easy: eenvoudig op onze homepage logiprint.nl het gewenste product selecteren, evenals de papiergrootte, papiersterkte, of mat of glanzend etc., aangeven hoe gebonden dient te worden, hoeveel stuks u nodig heeft en nog een paar belangrijke gegevens. Daarna wordt de koopprijs weergegeven. Het is geen probleem, indien u nog iets aan uw keuze aangepast dient te worden. U kunt op ieder gewenst ogenblik terug en de gegevens veranderen en nieuw laten berekenen. Staat uw selectie definitief vast en de prijs is eveneens acceptabel voor u, dient u enkel nog uw gegevens/ontwerpen per email te uploaden. Om uw schoolkrant te laten drukken, dient u slechts nog op de button „online bestellen“ te klikken en klaar! De betaalwijze is per vooruitbetaling of diverse andere betaalwijzen mogelijk en al binnen een paar dagen ontvangt u uw zelf ontworpen, door ons gedrukte schoolkrant, in de handen. Hoe eenvoudig dat ook met onze andere producten gaat, kunt u natuurlijk uitgebreid op onze homepage logiprint.nl nalezen, want daar hebben wij zeker keuzemogelijkheden, wanneer u de hoogste drukkwaliteit wilt.

Of uitnodigingskaarten voor iedere gelegenheid, visitekaarten ontwerpen, adresstickers of dankkaarten – wij drukken alles voor iedere situatie. Heeft u productbrochures nodig . wij drukken alles voor u! Heeft u flyers nodig voor een fantastisch evenement – wij drukken alles voor u! Uitnodigingen voor een jubileum, gouden bruilofd of een doop – wij drukken alles voor u! Niet enkel op papier, maar ook op t-shirts, CD’s of belettering, drukken wij uw zelf ontworpen afbeeldingen of teksten en zetten u op die manier in de spotlights. Zoals u zeit, kunnen u bij ons niet alleen een schoolkrant laten drukken. Ook een scriptie in laten binden of een boek goedkoop laten ontwerpen is bij ons geen enkel probleem! Wij drukken bijna alles, en op bijna ieder materiaal. Kijk op onze internetsite, het is in ieder geval de moeite waard!

Overigens: omdat u een prima geslaagde schoolkrant heeft laten drukken, zou het toch zonder twijfel een zoete beloning zijn aan alle helpers van dit highlight. Wij hebben namelijk een fototaart in het assortiment. Daarmee kunt al allen „lekker maken“.
+49 5451 932932
Duitse of Engelse support!
Of stuur een e-mail naar info@logiprint.nl.

Copyright logiprint.nl, Bedrijfsgegevens, U ziet op dit moment de pagina Schoolkranten