Het schooljaar nadert het einde, het is de laatste fase, eindelijk heeft men het examen in de zak en kan studeren. Maar niet zo snel, eerst moet er nog met de gehele school gevierd worden. Ook moet er nog een afscheidskrant met alle hoogtepunten van het laatste schooljaar en bovenal van allen een schoolfoto gemaakt worden. Iedere scholier moet met een foto afgedrukt worden. Maar hoe kan zoiets gemaakt worden? Juist, wij kunnen het maken. Bij logiprint.nl kunt u uw persoonlijk vormgegeven afscheidskrant in opdracht geven en wij drukken het in de gewenste aantallen. Dankzij moderne computer software kan de afscheidskrant snel een eenvoudig geproduceerd worden. De teksten werden geschreven en ingezet, de foto’s werden ingebed. Via de computer kunnen grappige beeldcollage’s gemaakt worden. Op de omslag kunnen alle leraren zittend aan de lessenaars te zien zijn. Voor dit soort truuks is reeds goede software nodig wanneer het er goed uit moet zien maar wanneer alles opgeslagen is zullen wij het in slechts enkele werkdagen drukken en versturen. Wij produceren ook graag een autosticker als bijlage van de afscheidskrant „Eindelijk voorbij, schooljaar 201x!!!“. Ook iedere andere slogan drukken wij graag, wij zijn flexibel en benodigen slechts de afbeelding, dan kann het beginnen.

Wij kunnen niet alleen op papier drukken, wij kunnen veel meer. Een afscheidsfeest wordt gevierd en deze wordt privé georganiseerd? Dan is een eigen stempel nodig en wij produceren deze. „Schooljaar 201x, wij zijn er klaar mee!!!“. Wij bedrukken ook de flyers voor de party, met routebeschrijving en reclame. Niet iedereen mag of deze party komen? Ook goed, wij drukken de uitnodiging met echtheidszegel. En natuurlijk mag het afscheids t-shirt niet ontbreken, wij kunnen ook deze bedrukken. Alles wat wij nodig hebben zijn de bestanden en dan drukken wij een kras ontwerp op de voorkant en een coole spreuk op de rug.

Er zijn natuurlijk meer dan één online drukkerijen op het internet, waarom zou u voor de druk voor de afscheidskrant dan voor logiprint besluiten? Dat ligt toch voor de hand. Wij zijn competent en zijn niet gevangen in één vakrichting. Wij kunnen alles bedrukken. Omdat wij onafgebroken werken kunnen wij de opdrachten voordelig bewerken. Met ons bonussysteem wordt het bij vervolgopdrachten zowaar nog voordeliger. Wij drukken niet alleen onze eigen templates, wij drukken ieder afzonderlijk design en dat in vele formaten. Wij bieden verschillen soorten papier, passend bij iedere opdracht. Wij zijn snel en de verzending kan online vervolgt worden. Wij bieden u hiermee een goede service en dat kunnen wij alleen dankzij het feit dat wij met moderne technieken werken. Wij accepteren de opdrachten online en voegen deze in onze processen in. De druk gaat middels moderne techniek die het ons mogelijk maakt voordelig te kunnen werken. Deze besparing geben wij graag door naar onze klanten en drukken uw afscheidskrant voor een klein bedrag.
+49 5451 932932
Duitse of Engelse support!
Of stuur een e-mail naar info@logiprint.nl.

Copyright logiprint.nl, Bedrijfsgegevens, U ziet op dit moment de pagina Jaarboeken