Kijk alstublieft eens naar onze waarderingen op ciao of checkwebwinkel en lees hoe andere klanten onze drukkerij waarderen. Vertrouw ook op onze drukkerij en bestel uw drukwerk online bij logiprint.nl – één van de grootste online drukkerijen van Europa.

Het drukken is een traditionele techniek, die een lange historische ontwikkeling ten grondslag heeft en zich met de moderne tijd heeft aangepast. Nadat de fabricage van boeken eerst manueel tijdens een zeer omslachtige procedure plaastvond, werden ontdekkingen voor het drukken steeds belangrijker. Deze losten het pure handwerk af en maakten het mogelijk, dat drukresultaten in een fabriek onder ten dele het gebruik van drukmachines geproduceerd konden worden. Omdat de vraag naar drukwerk in samenhang met de inzet van deze massamedia steeds intensiever werden, ontstonden toenemend meer drukkerijen.

Uitleg drukkerij
Bij een drukkerij gaat het om een onderneming of productieplek, die zich daarmee bezig houdt, zogenoemd drukwerk te fabriceren. In deze hoedanigheid vindt u in een drukkerij niet alleen de technische of mechanische voorwaarden, echter ook de betreffende noodzakelijke druktechnologiën. Hierbij kunnen de drukkerijen verschillende methodes gebruiken. Bovendien worden de omgezette productie- en fabricageprocessen in een drukkerij met de werkzaamheden voor de noodzakelijke voorbereidingen en aansluitende handelingen uitgebreid. Dit wordt ook het zogenaamde prepress gedeelte genoemd.

Soorten drukkerijen
Al naar gelang het product-assortiment of de gebruikte productietechnologie kunt u de drukkerijen in verschillende soorten onder verdelen. In het bijzonder vindt u drukkerijen, die een breed drukwerk-assortiment hebben en daarmee op fabricage van meerdere producten ingesteld zijn. Gaat het om een drukwerk-assortiment zoals kranten, bijproducten, etiketten, ongelimiteerde producten of kalenders, dan wordt de drukkerij in kwestie hier naar benoemd, bijvoorbeeld een etikettendrukkerij. Gaan we uit van de technologie, die in de drukindustrie gebruikt wordt, zo kunt u grote verschillen tussen de gebruikte processen vaststellen. Ook deze geven een indicatie over het soort drukkerij. Zo kunt u tussen de zogenaamde roldrukkerijen, offsetdrukkerijen, zeef- of digitaaldrukkerijen kiezen. Vaak vindt u in tegenstelling tot de drukkerijen, die zich op een bepaalde productgroep concentreren ook ondernemingen, die zich gespecialiseerd hebben op bepaald drukwerk. Deze fabriceren hoofdzakelijk bijzonder hoogwaardig en gecompliceerde drukwerk. Ten dele speelt hierbij ook de handarbeid voor individuele productie of de inzet van verouderde machines een wezenlijke rol. Een beperkt assortiment drukwerk hebben die drukkerijen, die speciale opdrachten uitvoeren. In deze groep bevinden zich drukkerijen, die bijvoorbeeld voor de druk van geld- en bankpapieren, identificatiepapieren en zogenaamde fraudegevoelige documenten de technische voorwaarden bezitten.

Online drukkerijen
Wanneer u eens op www.logiprint.nl kijkt, vindt u indrukwekkende en kwalitatief hoogwaardige producten uit de drukindustrie. Daartoe behoren naast de drukzaken, die u ook kent onder de noemer drukwerk, professionele uitnodigingen, kaarten voor iedere gelegenheid en in het bijzonder ook visitekaarten. De kwaliteit van deze producten, waartoe ook menukaarten en entreebiljetten horen, is afhankelijk van de professionele ontwerpen. Veel drukkerijen bieden daarnaast zowel lokaal als ook via internet over de door u zeker bekende online drukkerijen veel aanbevolen drukzaken aan. Deze met het door het internet ontwikkelde verbonden bedrijfstak, die meestal met de zogenaamde online printshops verbonden zijn, presenteren een zeer bijzondere klantvriendelijke variant, om aanzienlijke drukresultaten geheel naar individuele wens te bestellen.
+49 5451 932932
Duitse of Engelse support!
Of stuur een e-mail naar info@logiprint.nl.

Copyright logiprint.nl, Bedrijfsgegevens, U ziet op dit moment de pagina drukkerij