Wie zelfstandig wordt of een kleine winkel opent, heeft in eerste instantie niet veel geld voor marketing en reclame over. Hoe echter, zullen klanten en omzet komen, wanneer deze niet van uw bestaan afweten? Spaar derhalve niet op de verkeerde zaken en voorzie uw etalage, winkel en auto’s met belettering. Daar heeft u geen duur reclamebureau voor nodig. U weet echter helemaal niet, hoe u hier dient te beginnen? Geen enkel probleem.

U gaat gewoon in het internet, geeft www.logiprint.nl in, klikt op de kop Belettering en gaat stap voor stap verder. Daar leest u meteen, hoe voordelig uw belettering is. U ervaart dan ook, dat de belettering per regel op overdrachtsfolie aangeleverd wordt. U dient deze alleen nog af te trekken en aan te brengen. Daarvoor krijgt u een afzonderlijke handleiding. Dat is alles. Belettering dient zonder enige twijfel UV-licht bestand te zijn. Logiprint.nl garandeert dit bij al haar belettering en geeft daarom vijf jaar garantie.

De tekst voor de belettering maakt u zeer eenvoudig aan. U geeft allereerst het gewenste formaat van uw folie in, kiest het lettertype, kleur van de letter en de lettergrootte en voert nu de gewenste tekst in. U kunt de tekst overigens rechts of links uitlijnen, boven of beneden of gecentreerd zetten. Uw folie kan een maximale breedte van 3 meter en een maximale hoogte van 10 regels hebben.

Uiteraard kunt u voor iedere individuele regel aangeven, in welke kleur, grootte en uitlijning de tekst geproduceerd dient te worden. Onze tip is echter: wanneer u sowieso reeds veel informatie moet onderbrengen, kunt u beter spaarzaam met de verschillende lettertypen zijn. Geef alleen het belangrijkste weer. Dat is in de regel de bedrijfsnaam en eventueel nog uw telefoonnummer of internet adres.

Test u dit zelf en schrijf de belettering in de gewenste grootte op een groot vel papier. Hang het vervolgens op de plaats, waar het later hangen moet. Kan men u ook nog herkennen, als men voorbij rijdt? Kan men als voetganger in het voorbijgaan de belangrijke informatie ontcijferen en lezen? Kies de kleur van de tekst bij belettering van een auto zo, dat deze duidelijk afsteekt van de kleur van de auto of vrachtwagen. Dat is zeer belangrijk. Hoe groter het contrast, des te beter. Vermijdt liever sierlijke letters, deze zijn slechter leesbaar als een eenvoudiger lettertype met serif.

Indien u de belettering niet aan de buitenkant, maar aan de binnenkant van uw etalage wilt aanbrengen, denk er dan alstublieft aan, het betreffende veld te activeren. Logiprint.nl produceert de belettering voor u dan namelijk in gespiegelde vorm.
+49 5451 932932
Duitse of Engelse support!
Of stuur een e-mail naar info@logiprint.nl.

Copyright logiprint.nl, Bedrijfsgegevens, U ziet op dit moment de pagina belettering