U bent verantwoordelijk voor de communicatie van uw vereniging, de marketing van uw golfclub of bent voor de organisatie van bijeenkomsten in uw gemeente verantwoordelijk? Dan heeft u zeker geen groot budget voor professionele reclamefolders en brochures. Dat is niet zo erg. Kijk toch een op het internet. Bij een online drukkerij als logiprint.nl kunt u namelijk zeer voordelig en eenvoudig kleine brochures, maar ook gecompliceerde hoogglans prospecten of bedrijfsberichten laten drukken. Daar heeft u geen speciaal vak know how voor nodig.

Het bestelprogramma voert u stap voor stap door de bestelprocedure en helpt ook op die plaatsen, waar u niet weet, waarvoor u dient te kiezen. Bijvoorbeeld, wanneer u nadenkt, of de brochure glanzend of mat moet worden, welke papierkwaliteit voor uw doel het best geschikt is of wanneer u zeker wilt stellen, dat de in opdracht gegeven brochure nadien inderdaad er zo uitziet als u voor ogen heeft. Het beste, u probeert het een keer uit.

U kunt overigens ook lucratieve kleinere hoeveelheden bestellen. Neem toch eenvoudigweg een paar minuten de tijd en probeer het eens. Dat geeft overigens veel plezier, wanneer men ziet, hoe de eigen kleine brochure ontstaat. Zodra u namelijk een tekst heeft ingevoerd, wordt deze direct aan de rechter kant getoond. U ziet dus te allen tijde, hoe hetgeen, dat u momenteel doet, vorm begint te krijgen. Natuurlijk kunt u te allen tijde iets corrigeren. Verander maar eens het lettertype of de lettergrootte – ziet u, hoe verschillend het geheel er nu uit ziet? Zo kunt u brochures overigens ook meteen op de goede leesbaarheid testen, een belangrijke factor, waar veel te weinig rekening mee wordt gehouden.

Wie als startende of kleine ondernemer niet veel geld voor het binnenhalen van nieuwe klanten heeft, moet desondanks een klein bedrag investeren om visitekaarten, briefpapier en een kleine bedrijfsbrochure te laten drukken. Daarmee komt men veel serieuzer over. U wordt als zakenpartner veel serieuzer genomen, indien u uw onderneming professioneel presenteerd. Dat geldt niet alleen voor het internet, maar voor alles, wat de klanten zien: het begint met uw bureauruimtes, de reclamefolders, de visitekaarten, het briefpapier tot aan uw bedrijfsbrochure.

Brochures zijn overigens ook bijzonder goed en daarnaast een goedkoop marketing instrument. Wanneer u de capaciteiten van uw bedrijf in een klein brochure samenvat, heeft u niet alleen iets, waar u na een klantengesprek ter plaatse ter herinnering iets kunt achterlaten. De klant heeft zo eveneens de mogelijkheid, zich achteraf in alle rust nog een keer de brochure te bekijken en de informatie uit het gesprek uit te diepen. Vaak komt alleen hieruit een nieuwe opdracht – de investering in de druk van uw brochures was het dus waard.

En zo eenvoudig gaat het ook bij het ontwerpen van de brochure: u kiest allereerst het formaat en de gewenste kleur. Daarbij kunt u bijvoorbeeld een eenkleurige brochure ontwerpen, de omslag kant echter in vierkleuren gedrukt worden. U kunt alles in zwart-wit drukken of in kleur, precies zoals u het wilt hebben. Daarna kiest u de papierkwaliteit uit, of de brochure in mat- of hoogglans geproduceerd dient te worden en hoe de brochure geniet of gelijmd moet worden. Dat is alles. Nu kunt u reeds de kosten aflezen. Upload de inhoud en logo of de foto’s en vul de tekst meteen in. Onze tip : vergeet u niet de pagina nummers, zodat de volgorde correct is. Dat is alles.
+49 5451 932932
Duitse of Engelse support!
Of stuur een e-mail naar info@logiprint.nl.

Copyright logiprint.nl, Bedrijfsgegevens, U ziet op dit moment de pagina Brochures